Fulfilment, Klantmanagement, Voorraadbeheer, Warehouse management

ComfortTrends

ComfortTrends is een (web)winkel die zich richt op comfort en gemak. Op de website worden ruim 3.000 verschillende alledaagse producten aangeboden. Het programma voor orderinvoer en orderverwerking was toe aan vervanging. Het bedrijf was op zoek naar een volledig backofficesysteem inclusief warehousemanagement. 3BM heeft voor ComfortTrends een volledig nieuwe webapplicatie ontwikkeld die het gehele bedrijfsproces ondersteunt.

  • Bedrijf ComfortTrends

  • Locatie Rijen

Aanvang Project

ComfortTrends is een (web)winkel die zich richt op comfort en gemak. Op de website worden ruim 3.000 verschillende alledaagse producten aangeboden.

Het programma voor orderinvoer en orderverwerking was toe aan vervanging. Het bedrijf was op zoek naar een volledig backofficesysteem inclusief warehousemanagement.

3BM heeft voor ComfortTrends een volledig nieuwe webapplicatie ontwikkeld die het gehele bedrijfsproces ondersteunt.

Uitdagingen

Oplossing
Voor een webwinkel is een efficiënte orderverwerking van belang en draagt bij aan de klanttevredenheid. De webapplicatie van ComfortTrends ondersteunt het gehele bedrijfsproces:

  • Van orderinvoer tot facturatie
  • Van goedereninkoop tot uitlevering aan klanten
  • Volledige inzicht in status van de klant

De klantenservicemodule is een maatgerichte module. Deze module geeft de klantenservice van ComfortTrends volledige informatie over de actuele status van de bestellingen van de klant. Hiermee zijn ze in staat meer service te verlenen en dat draagt bij aan tevreden klanten. Gemiddeld beoordelen de klanten de service van ComfortTrends met een 8. Deze hoge waardering laat zien dat ComfortTrends een betrouwbare webwinkel is en trekt nieuwe klanten aan.

Koppeling

Warehouse management
De snelgroeiende online retailmarkt vraagt om een efficiënte orderverwerking. Bedrijven met meerdere webshop en fulfilmentbedrijven kunnen het gehele proces van verzenden automatiseren. 3BM adviseert deze bedrijven over geïntegreerde oplossingen en we nemen ze mee in het gehele proces van realisatie, van order tot verzending.

  • Bespaart tijd: snelle orderverwerking vanuit verschillende kanalen.
  • Papierloos: door het gebruik van scannerapparatuur.
  • Efficiënt: orders worden slim gebundeld.
  • Beheer: Inzicht in orderstatus, manuele invoer, historie en voorraadbeheer.

Software op maat
laten maken?

Direct contact?

Wij helpen u graag

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.