Fulfilment, Klantmanagement, Voorraadbeheer, Warehouse management

MCS Fulfilment

MCS Fulfilment is een dynamische organisatie waar alle orders, die vóór 23.59 uur worden geplaatst, de volgende dag worden bezorgd. Veel processen zijn geautomatiseerd zodat de leveringen efficiënt verlopen. Voor de bedrijfsvoering is een betrouwbare ICT-partner van groot belang. Daarom werkt MCS Fulfilment met 3BM.

  • Klant Jeroen Reedijk

  • Bedrijf MCS Fulfilment

  • Locatie Etten-Leur

Aanvang Project

MCS Fulfilment is een dynamische organisatie waar alle orders, die vóór 23.59 uur worden geplaatst, de volgende dag worden bezorgd. Veel processen zijn geautomatiseerd zodat de leveringen efficiënt verlopen. Voor de bedrijfsvoering is een betrouwbare ICT-partner van groot belang. Daarom werkt MCS Fulfilment met 3BM.

Uitdagingen

Oplossing
Op basis van de orders en het aantal gewenste functionaliteiten richt 3BM een optimale set van tools in om processen bij MCS Fulfilment te stroomlijnen. De software draagt bij aan een optimale flow van keyprocessen als inslag, opslag, pick&pack en distributie van orders. 3BM denkt mee in het gehele proces van order tot verzending waarbij ook de mogelijkheid wordt geboden de verzendmodules te koppelen aan verschillende vervoerders.

Jeroen Reedijk van MCS Fulfilment ervaart de samenwerking als zeer constructief: “3BM is een betrouwbare partner door het leveren van een constante hoge kwaliteit en met een grote affiniteit met onze organisatie. De medewerkers hebben veel expertise en zijn in staat mee te denken over complexe trajecten en met een gericht advies te komen.”

Koppeling

Fulfilment
Steeds meer aankopen worden online gedaan waardoor het aantal webshops de afgelopen jaren is toegenomen. Een goede opvolging van deze online bestellingen is essentieel. Voor deze bedrijven heeft 3BM een tool ontwikkeld voor de orderverwerking en het voorraadbeheer. Afhankelijk van het aantal orders en de gewenste functionaliteiten wordt deze applicatie op maat ingericht. Deze tool is geschikt voor kleine- en grotere webshops en biedt als voordeel dat het proces, van order tot verzending, volledig is geautomatiseerd. Hierdoor bespaart het tijd, zorgt het voor een snellere afhandeling en tevreden klanten.

Van order tot verzending

  • Beheer bestelling: Beheer de online bestellingen in een efficiënt orderbeheersysteem.
  • Tracking: Volg de bestelling gedurende het hele traject.
  • Verzendintegraties: Mogelijkheid om pakket aan te bieden bij verschillende vervoerders.
  • Facturatie: Integratie met CRM en automatisch financiële verwerking.
  • Voorraadbeheer: Controle voorraadniveau en verwerking order door koppeling met magazijn.
  • Retouren: Verwerken retouren en koppeling webshop.
  • Performance: Realtime inzage in rapportage en dashboard.

Software op maat
laten maken?

Direct contact?

Wij helpen u graag

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.