Communicatie en informatie rondom nieuwbouwprojecten

Direct inzicht in de verkoop van een nieuwbouwproject

In het verkooptraject van een nieuwbouwproject zijn er vaak meerdere partijen die inzicht willen hebben in de status van de verkopen. Makelaar, projectontwikkelaars en aannemers. Al deze partijen moeten onderling informatie uitwisselen over het project.  Het verzamelen en inzichtelijk maken van deze informatie is lastig en arbeidsintensief. 3BM heeft de oplossing voor dit probleem.

 

Meer weten over de mogelijkheden van deze oplossing? Neem dan contact met ons op.

Software voor de nieuwbouw makelaar

3BM brengt alle informatie van de verschillende partijen samen in een overzichtelijke online tool, of het nu gaat over de beschikbare kavels, de ingeschreven optanten of de definitieve verkopen. De informatie wordt door de verschillende partijen ingevoerd onder regie van de projecteigenaar. Middels een dashboard is er direct en realtime overzicht van alle beschikbare informatie. Alle betrokken partijen kunnen online toegang krijgen tot deze informatie. De projecteigenaar bepaald echter welke informatie voor een partij zichtbaar is en aangepast kan worden.

Dagelijkse of wekelijkse rapportages kunnen eenvoudig worden aangemaakt en direct worden gemaild naar alle betrokken partijen.

Overzicht

Meer informatie over nieuwbouw software

Direct contact?

Meer informatie over onze nieuwbouwproject oplossing?

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.