Flexibele oplossingen afgestemd op de vraag

Bedrijfssoftware
op maat

Gedreven door de mogelijkheden van technologie adviseren we uw organisatie over dataoplossingen. We onderzoeken samen hoe data een succesvolle bijdrage kan leveren aan uw bedrijfsprocessen. De aanpak is afhankelijk van uw behoefte, de branche en het werkveld. Daarom geloven we niet in standaardoplossingen, maar in flexibele oplossingen afgestemd op de vraag. Slimme maatwerk oplossingen die extra werkzaamheden wegnemen door deze te automatiseren.

Geautomatiseerde planning draagt bij aan productiviteit

ERP-oplossingen

Voor organisaties die veel medewerkers in de buitendienst hebben werken, is het van belang om realtime inzicht te hebben in de planning. Op basis van ERP software (Enterprise Resource Planning) kan 3BM een volledig geautomatiseerd systeem hiervoor inrichten.

Dé oplossing voor het beheren en verwerken van orders

Fulfilment

Steeds meer aankopen worden online gedaan waardoor het aantal webshops de afgelopen jaren is toegenomen. Een goede opvolging van deze online bestellingen is essentieel. Voor deze bedrijven heeft 3BM een tool ontwikkeld voor de orderverwerking en het voorraadbeheer. Afhankelijk van het aantal orders en de gewenste functionaliteiten wordt deze applicatie op maat ingericht. 

Low-code development

Low-code development is een methode voor softwareontwikkeling waarmee apps snel ontwikkeld en opgeleverd kunnen worden met een minimum aan handmatige code. Bijna elke denkbare (mobiele) applicatie kan gebouwd worden met een low-code platform. Het platform kan ook ingezet worden om bestaande (legacy) systemen uit te breiden, te vernieuwen of te koppelen met andere externe systemen. Ook hierbij gaat het om maatwerk. 3BM adviseert organisaties over de invulling en vertaalt dit naar een concreet plan van aanpak.

Cobol migratie

Een groot deel van bedrijfssystemen anno 2020 is in Cobol geschreven. Cobol bestaat al meer dan veertig jaar als programmeertaal maar heeft ook beperkingen. Zo zijn er steeds minder Cobol-specialisten die het systeem up-to-date kunnen houden. Daarnaast is het systeem niet erg toegankelijk en flexibel waardoor er vaak andere nevenapplicaties worden gebruikt. Voor organisaties die een Cobol automatiseringsoplossing hebben, heeft 3BM een oplossing om deze te migreren naar een moderne programmeertaal.

Software op maat
laten maken?

Direct contact?

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.