Software oplossingen op maat

Experts in leveren
van software op maat

3BM IT-solutions helpt organisaties om bedrijfs- en dataprocessen beter te stroomlijnen en in te richten. We bewegen mee met onze klanten en komen met slimme unieke oplossingen. Geen vraag is voor ons te gek en wij gaan voor het allerbeste. Zodat software voor onze klanten gaat werken en het bijdraagt aan de performance van de organisatie.

Verstand van ICT, hart voor ondernemen

Met oog voor de klant en passie voor techniek

Met een team aan deskundige dataspecialisten heeft 3BM alle kennis in huis om bedrijven op deskundige en proactieve wijze te adviseren over data en IT-vraagstukken. Voor veel van onze klanten zijn we een verlengstuk van de organisatie. We kennen de medewerkers, onderzoeken de problemen met de huidige systemen en nemen de organisatie mee in nieuw ontwikkeltrajecten. Ook na afronding van een traject houden we contact en schakelen bij als dat nodig is. Zo werken we samen aan toekomstgerichte en duurzame oplossingen.

Verstand van ICT, hart voor ondernemen

Waar wij voor staan

Onze aanpak is:

 • Persoonlijk
  Vooraf maken we een inventarisatie van de huidige manier van werken en de behoefte. We betrekken medewerkers in dit proces en komen op de locatie kijken. Aan de hand van deze inventarisatie komen we met een gericht voorstel om processen in te richten.
 • Transparant
  Afspraken en kosten worden vooraf voorgelegd. Onze klanten weten precies waar ze aan toe zijn. We gaan voor een langdurige samenwerking en tevreden klanten.
 • Doortastend
  We maken onze beloftes waar en indien nodig kunnen we snel schakelen om bijvoorbeeld een testomgeving gereed te maken. Daarbij maken we gebruik van de huidige informatiestromen en data van het bedrijf.
 • Duurzaam
  Onze software is gericht op de wens van onze klanten en biedt de mogelijkheid processen eenvoudiger in te richten en verspilling tegen te gaan. We verkiezen altijd kwaliteit en robuustheid boven kwantiteit en snelheid.
 • Uniek
  Elke klant en vraag is uniek. We denken niet in standaard oplossingen maar in maatwerk altijd afgestemd op een specifieke situatie. Daarbij geven we onafhankelijk advies over de mogelijkheden. De performance van klanten is onze zorg.

Bel voor direct contact

Direct contact?

Maak een afspraak voor uw software oplossing

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.