Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk plannen van resources

Online Planning

Voor organisaties met medewerkers in de buitendienst heeft 3BM een volledig online ERP systeem ontwikkeld. De online applicatie automatiseert en verbindt bedrijfsprocessen binnen de organisatie. Alle gegevens worden centraal opgeslagen, waardoor ze altijd voor iedere medewerker inzichtelijk zijn. De digitale werkbonnen, volledige planning en uitgevoerde werkzaamheden per klant zijn direct inzichtelijk. Daarnaast is de online applicatie gemakkelijk benaderbaar door medewerkers via een portal zodat ze deze, ook als ze onderweg zijn, kunnen raadplegen.

 

Papierloos werken voor de buitendienst

Digitale werkbonnen

De 3BM ERP software biedt volledige digitale papierloze aansturing van de buitendienstmedewerkers. Via een online planningsscherm worden de opdrachten met drag and drop in de planning gezet. De planning en de daarbij behorende werkbonnen worden zichtbaar op de tablet van de monteur. De monteur kan online de uren en materialen invoeren en de klant kan tekenen voor akkoord. Alle gegevens zijn ook direct beschikbaar voor de backoffice. Niets overtypen en geen vergeten facturen meer.

Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk plannen van resources

Online Planning

De in te plannen opdrachten kunnen met drag and drop worden ingepland bij de buitendienst medewerkers. De totale planning kan per dag/week/maand online worden bekeken. Verplaatsen van opdrachten kan eenvoudig door de taak te verslepen in de planning. Reserveringen, vrije dagen en trainingen zijn met een klik toe te voegen aan de planning. De buitendienst medewerker heeft altijd direct inzicht in zijn eigen planning. De planning kan op de kaart worden weergegeven om de locatie en route van de medewerker te zien.

Direct inzicht in de openstaande taken en kengetallen van uw organisatie

Overzichtelijk Dashboard

Snel en overzichtelijk inzicht in actuele informatie of de status van projecten. Het geintegreerde dashboard geeft directe informatie over de actuele status van de taken en andere bedrijfskengetallen.

Op basis van de ERP-software kan 3BM dit zo voor u inrichten dat u direct antwoord krijgt op al uw vragen. Van prestatie-indicatoren, managementinformatie, tot specifieke klant- of projectinformatie. Het dashboard kan specifiek per rol/functie/gebruiker worden ingericht en door de gebruiker naar eigen inzicht worden aangepast.

De drilldown functionaliteit in het dashboard geeft u direct toegang tot de uit te voeren offertes, te factureren werkbonnen en in te plannen opdrachten.

WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Andere interessante oplossingen

Software op maat
laten maken?

Direct contact?

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.