Koppel Bol.com aan een eigen magazijn

Bol.com voorraadbeheer via 3BM WMS koppeling

Bol.com voorraadbeheer en orderbeheer

De integratie van Bol.com met de 3BM fulfilment software helpt bij het centraliseren van alle order- en voorraadgerelateerde taken. De Bol.com integratie van 3BM importeert gegevens uit jouw webshops en andere marketplaces zodat je belangrijke backend taken overal en altijd kunt uitvoeren.

3BM fulfilment software voor Bol.com

Profiteer van de voordelen van de 3BM WMS koppeling met Bol.com om jouw magazijn en orderafhandeling te optimaliseren. Als je op zoek bent naar efficiënte en kosteneffectieve Bol.com WMS software, dan is 3BM de juiste keuze voor jouw bedrijf.

Gebruik geautomatiseerde ordersynchronisatie tussen verschillende verkoopkanalen en de 3BM fulfilment software met behulp van unieke SKU's. Optimaliseer het volledige voorraadbeheerproces voor Bol.com met 3BM.

Bestellingen automatisch ophalen

Telkens wanneer er een nieuwe bestelling wordt geplaatst, downloadt de 3BM fulfilment software voor orderbeheer deze automatisch en voegt de bestelling toe aan de verwerkingswachtrij voor pick & pack.

Realtime voorraadniveaus synchroniseren

Elke wijziging in de werkelijke voorraad in het magazijn wordt gesynchroniseerd met de Bol.com voorraad en elk ander online platform dat gekoppeld is met de 3BM fulfilment software, ook meerdere Bol.com accounts.

Verzendgegevens synchroniseren

De 3BM fulfilment software automatiseert het volledige fulfilmentproces. Zodra de bestellingen zijn ingepakt en de labels zijn afgedrukt, synchroniseert 3BM de trackinginformatie van de zending met Bol.com.

Producten downloaden

Ons multi-channel voorraadbeheer voor Bol.com downloadt productinformatie en kijkt of de SKU in het systeem reeds bestaat. Update van productvermeldingen worden gesynchroniseerd van Bol.com naar 3BM. Mocht er geen voorraad onder de SKU aanwezig zijn, dan wordt de order een backorder.

Promotieartikelen bijvoegen

De 3BM fulfilment software beschikt over een functie die het mogelijk maakt om van op orderniveau tot op artikelniveau, structureel of voor een bepaalde periode flyers of promomateriaal bij te voegen. Heb je een tijdelijke actie omtrent een event? Wil je klanten verblijden met een extra artikel omdat deze de THT-datum naderen en daarom niet meer verkoopbaar zijn? Of wil je gewoon structureel een item bij al je orders voegen met bijvoorbeeld een kortingscode voor bij een volgende bestelling? Het is allemaal mogelijk met deze functie in de 3BM fulfilment software.

Effectief voorraadbeheer met bundel SKU's

In 3BM kun je unieke SKU's aan producten toewijzen, zodat je deze efficiënt kunt volgen. 3BM biedt ook probleemloos beheer voor bundels en samenstellingen - een door verkopers veelgebruikte functie in de Bol.com voorraadbeheer software.

Aangepaste facturen en pakbonnen

Ontwerp meerdere document lay-outs zodat je het perfecte document meestuurt met al je zendingen, met de 3BM fulfilment software kunnen de documenten per gedefinieerde ordersoort helemaal naar wens worden ingericht, dus ook voor Bol.com orders.

Software integraties

3BM integreert rechtstreeks met verschillende platformen om ervoor te zorgen dat alle informatie tussen de verschillende systemen consistent blijft. 3BM synchroniseert informatie zoals inkooporders, verkoopfacturen, klanten en leveranciersinformatie, zodat jouw financiële team het huidige softwarepakket kan blijven gebruiken voor de boekhouding en dubbele invoer van gegevens voorkomt.

Mogelijkheden van barcodesysteem

3BM biedt een uitgebreide barcode-oplossing om de productiviteit en nauwkeurigheid van voorraadtelling in het magazijn te verhogen. Het systeem kan eenvoudig naar wens worden ingericht tot een op maat gemaakte oplossing. Het instellen en het gebruik van het systeem is snel én eenvoudig.

Met de 3BM fulfilment software heb je de mogelijkheid om barcodescanners te gebruiken in combinatie met product- en locatiebarcodes om je voorraad eenvoudig te beheren. Producten worden aangemaakt in 3BM en productaantallen worden gekoppeld aan fysieke locaties in het magazijn.

Met de mobiele scanners scan je eenvoudig barcodes bij:

 • Goederenontvangst
 • Goedereninslag
 • Goederenbeweging
 • Orderpicking
 • Orderpacking
 • Aflevering
 • Retourverwerking

Bol.com magazijn- en voorraadbeheer

3BM fungeert als een middelpunt voor al jouw verkoopkanalen door het magazijn te verbinden met alle online winkels en de realtime voorraadniveaus voor het betreffende product terug te koppelen.

Door jouw voorraad of de voorraad van je klanten in één centraal platform te beheren, voorkom je dat je bestellingen misloopt of dat artikelen dubbel worden verkocht en krijg je een betere analyse van de magazijnprocessen. Ons multi-channel voorraadbeheersysteem voor Bol.com centraliseert het beheer van je multi-channel verkopen en zorgt voor nauwkeurigere voorraadberekeningen.

Het 3BM fulfilment systeem is een softwaretoepassing die is ontworpen om distributiecentrum- en magazijnactiviteiten uit te voeren en te ondersteunen. Het ondersteunt magazijnmanagers bij hun dagelijkse magazijnactiviteiten, waaronder planning, organisatie, personeelsbezetting, aansturing van medewerkers of het verplaatsen en opslaan van voorraad, zowel binnen als buiten het magazijn.

Ontdek de volledige mogelijkheden voor voorraadbeheer

3BM zorgt voor nauwkeurig en realtime voorraadbeheer in al je verkoopkanalen en magazijnen. Tegelijkertijd stelt 3BM je in staat om geavanceerde fulfilmentstrategieën uit te voeren, zoals batchopdrachten en clusterpicking.

 • Krijg 100% controle over je Bol.com voorraad in de toeleveringsketen met onze minimumvoorraad- en backorder meldingen.
 • Houd je voorraad 100% nauwkeurig.
 • Mis geen enkele bestelling, bekijk ze allemaal in ons orderscherm met de actuele orderstatus.
 • Beheer setartikelen en bundelvoorraad, 3BM fulfilment software berekent de bundelhoeveelheid op basis van beschikbare componenten en synchroniseert in realtime.
 • Maak slimme batches om de bestellingen te groeperen voor een optimaal pick & pack proces. Druk eenvoudig etiketten en paklijsten af ​​met onze "batch printing" functionaliteit.
 • Voorkom dat de voorraad op is en neem slimme beslissingen met onze geavanceerde overzichten en rapportages.
 • Laat verkeerde producten of incomplete orders niet naar je klanten verzenden met behulp van 3BM fulfilment software.
 • Bespaar tijd door onze slimme picking-algoritmen en mobiele scanfunctionaliteit. Routeer orderpickers automatisch door het magazijn met ons slimme order routing.
 • Boek geretourneerde artikelen gemakkelijk terug in voorraad via de retourmodule.

Vraag een demo aan

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Volledige controle over de voorraad in het magazijn

Voorraadbeheer

Voor ieder bedrijf met een magazijn is het belangrijk om het voorraadbeheer goed op orde te hebben. De software van 3BM digitaliseert het voorraadproces en geeft u volledige controle over de voorraad voor alle verkoopkanalen en voor meerdere magazijnen.

Altijd inzicht in de actuele voorraad en locaties in het magazijn. Directe synchronisatie met de webshop(s) zodat er geen reserveringen ontstaan. Optimaliseer je voorraadniveaus door direct inzicht in de te leveren producten, huidige voorraad en openstaande inkooporders.

Digitaliseer het magazijn middels inslag en goederenbeweging via handscanners. Maak gebruik van de goederenplaatsingsregels op basis van ruimte en type locatie.

Optimaliseer het pick en pack proces en bespaar kosten

Digitaal Picking & Packing

De snelgroeiende online retailmarkt vraagt om een efficiënte orderverwerking. Bedrijven met meerdere webshops en fulfilmentbedrijven kunnen het gehele proces van verzenden optimaliseren en volledig digitaliseren.

 • Verwerk meer orders per dag door gebruik te maken van verschillende orderpick strategieën: multi item, single item en single piece.
 • Middels looplijnen wordt de orderpicking geoptimaliseerd. Dit resulteert in kortere doorlooptijden bij het orderpicken en efficiënt inzetten van personeel.
 • Door orderpicking en packing volledig te digitaliseren wordt de foutmarge verkleind.
 • Bespaar op papier doordat er geen orderpick lijsten nodig zijn.

Direct verzenden met de geintegreerde verzendmethodes

Verzending

De 3BM WMS oplossing beschikt over diverse gekoppelde verzendmethoden om uw pakketten altijd op de meest efficiente manier op bestemming te krijgen: in binnen én buitenland. Het pakket wordt direct voorgemeld bij de vervoerder via de geintegreerde API koppelingen.

Stuur de klanten een track en trace mail in eigen huisstijl om ze te informeren over de status van hun bestelling.

Haal de vervoerdersstatus van het pakket op, zodat u volledig zicht hebt op de locatie van de zending tijdens het transport.

Meer informatie over onze koppelingen?

Direct contact?

Afspraak maken

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.