Koppel Bol.com aan een eigen magazijn en optimaliseer je voorraadbeheer en orderpicking

Bol.com voorraadbeheer via 3BM WMS koppeling

Verstuur de orders uit Bol.com vanuit uw eigen magazijn
Profiteer van de voordelen van de 3BM WMS koppeling met Bol.com om uw magazijn en order afhandeling te optimaliseren. Als u op zoek bent naar efficiënte en kosteneffectieve Bol.com WMS software, dan is 3BM de juiste keuze voor uw bedrijf. Gebruik geautomatiseerde ordersynchronisatie tussen verschillende verkoopkanalen en Bol.com met behulp van unieke SKU's. Optimaliseer uw volledige voorraadbeheerproces voor Bol.com met 3BM.

Geautomatiseerde ordersynchronisatie
3BM synchroniseert automatisch uw verschillende SKU’s over alle kanalen waarop u verkoopt. We integreren met de toonaangevende storefronts om uw voorraad- en bestelgegevens in realtime te synchroniseren. Als u op zoek bent naar een efficiënte multichannel software voor voorraadbeheer van Bol.com en andere storefronts, dan is de fulfilment met 3BM de juiste keuze.
  

De 3BM WMS koppeling haalt de verkooporders op uit Bol.com. De orders worden in uw eigen magazijn gepickt en verzonden. De orderstatus, track en trace en actuele voorraad worden teruggekoppeld aan Bol.com.


 

Effectief voorraadbeheer met bundel SKU's
Met 3BM kunt u unieke SKU's aan uw producten toewijzen, zodat u ze efficiënt kunt volgen. We bieden ook probleemloos beheer voor bundels en samenstellingen - een belangrijke functie die veel verkopers zouden willen hebben in hun Bol.com voorraadbeheer software.

Order management
Zodra klanten uw producten op Bol.com kopen, verschijnen uw bestellingen in de 3BM back-end. U beheert al uw verkooporders vanaf één punt en kunt daarnaast de prestaties van uw producten ook in realtime volgen.

Eenvoudig verkopen via bol.com
Als u op meerdere websites verkoopt, dan zal 3BM u een glimlach bezorgen. Met 3BM kunt u verkooporders voor alle webshops op één plek beheren.

Volledige controle over de voorraad in het magazijn

Voorraadbeheer

Voor ieder bedrijf met een magazijn is het belangrijk om het voorraadbeheer goed op orde te hebben. De software van 3BM digitaliseert het voorraadproces en geeft u volledige controle over de voorraad voor alle verkoopkanalen en voor meerdere magazijnen.

Altijd inzicht in de actuele voorraad en locaties in het magazijn. Directe synchronisatie met de webshop(s) zodat er geen reserveringen ontstaan. Optimaliseer je voorraadniveaus door direct inzicht in de te leveren producten, huidige voorraad en openstaande inkooporders.

Digitaliseer het magazijn middels inslag en goederenbeweging via handscanners. Maak gebruik van de goederenplaatsings regels op basis van ruimte en type locatie.

Optimaliseer het pick en pack proces en bespaar kosten

Digitaal Picking & Packing

De snelgroeiende online retailmarkt vraagt om een efficiënte orderverwerking. Bedrijven met meerdere webshops en fulfilmentbedrijven kunnen het gehele proces van verzenden optimaliseren en volledig digitaliseren.

  • Verwerk meer orders per dag door gebruik te maken van verschillende orderpick strategieën: multi item, single item en single piece.
  • Middels looplijnen wordt de orderpicking geoptimaliseerd. Dit resulteert in kortere doorlooptijden bij het orderpicken en efficiënt inzetten van personeel.
  • Door orderpicking en packing volledig te digitaliseren wordt de foutmarge verkleind.
  • Bespaar op papier doordat er geen orderpick lijsten nodig zijn.

Direct verzenden met de geintegreerde verzendmethodes

Verzending

De 3BM WMS oplossing beschikt over diverse gekoppelde verzendmethoden om uw pakketten altijd op de meest efficiente manier op bestemming te krijgen: in binnen én buitenland. Het pakket wordt direct voorgemeld bij de vervoerder via de geintegreerde API koppelingen.

Stuur de klanten een track en trace mail in eigen huisstijl om ze te informeren over de status van hun bestelling.

Haal de vervoerdersstatus van het pakket op, zodat u volledig zicht hebt op de locatie van de zending tijdens het transport.

Meer informatie over onze koppelingen?

Direct contact?

Afspraak maken

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.