Koppel Magento aan een eigen magazijn en optimaliseer je voorraad- en orderbeheer

Magento voorraadbeheer en orderbeheer via 3BM WMS koppeling

Fulfilment software voor voorraad- en orderbeheer

Profiteer van de voordelen van de 3BM WMS koppeling met Magento om je magazijn en orderafhandeling te optimaliseren. Als je op zoek bent naar efficiënte en kosteneffectieve Magento WMS software, dan is 3BM de juiste keuze voor je bedrijf.

Gebruik geautomatiseerde ordersynchronisatie tussen verschillende verkoopkanalen en de 3BM fulfilment software met behulp van unieke SKU's. Optimaliseer je volledige voorraadbeheerproces voor Magento met 3BM.

Gecentraliseerde voorraadregistratie

De 3BM cloudbased fulfilment oplossing helpt je voorraadactiviteiten binnen én buiten een enkel magazijn of in meerdere magazijnen te volgen. Centraliseer en automatiseer het beheer van gegevensverzameling, taken en rapportage. Van voorraadbeheer, verzending en ontvangst tot orderafhandeling en retourverwerking, de 3BM fulfilment software voor voorraad- en orderbeheer helpt bedrijven hun eigen magazijn goed te beheren, waardoor tijd en geld wordt bespaard dankzij verbeterde efficiëntie, nauwkeurigheid en rapportage.

Houd je voorraad op één locatie bij met de fulfilment software van 3BM. Met doorlopende ontvangst-, pick- en goederenbewegingsactiviteiten die plaatsvinden in je magazijn, kan eenieder met toegang tot het systeem altijd en overal een realtime beeld krijgen van de voorraadaantallen via elk device met internetverbinding.

Krijg gemakkelijk inzicht in je actuele én beschikbare voorraad. Uit de beschikbare voorraad kun je voorraad toewijzen aan orders. Door het instellen van een minimumvoorraad krijg je automatisch bericht wanneer en welke artikelen bijbesteld moeten worden.

Mogelijkheden van barcodesysteem

3BM biedt een uitgebreide barcode-oplossing om de productiviteit en nauwkeurigheid van voorraadtelling in het magazijn te verhogen. Het systeem kan eenvoudig naar wens worden ingericht tot een op maat gemaakte oplossing. Het instellen en het gebruik van het systeem is snel én eenvoudig.

Met de 3BM fulfilment software heeft u de mogelijkheid om barcodescanners te gebruiken in combinatie met product- en locatiebarcodes om je voorraad eenvoudig te beheren. Producten worden aangemaakt in 3BM en productaantallen worden gekoppeld aan fysieke locaties in het magazijn. Met de mobiele scanners scan je eenvoudig barcodes bij:

 • Goederenontvangst
 • Goedereninslag
 • Goederenbeweging
 • Orderpicking
 • Orderpacking
 • Aflevering
 • Retourverwerking

Ondersteuning en beheer voor meerdere magazijnen

Naarmate bedrijven groeien, zullen bedrijven doorgaans nieuwe locaties toevoegen om hun activiteiten te ondersteunen en hun groei voort te zetten. Het bijhouden van de voorraad tussen meerdere magazijnen kan door toename van complexiteit een behoorlijke uitdaging zijn. 3BM lost dit probleem op met hulpmiddelen voor het volgen van voorraad waarmee je;

 • voorraadniveaus per locatie kunt controleren;
 • voorraad kunt ontvangen of kiezen op elke locatie;
 • voorraad gemakkelijk en snel kunt overbrengen van de ene naar de andere locatie;
 • lot- en serienummer kunt volgen.

Met 3BM kun je SKU’s aanmaken en producten volgen via batches, lot- of serienummers. 3BM zorgt voor een duidelijke traceerbaarheid van de producten en maakt het gemakkelijk om informatie per product te volgen, van ontvangst tot verzending. Als je branche vereist dat je nauwkeurig de gegevens per artikel bijhoudt voor aan- en verkoop (bijv. in geval van medische benodigdheden en voeding, enz.), dan is de 3BM fulfilment software alles wat je nodig hebt voor documentatie over de naleving van de regelgeving met een uitgebreid mutatieoverzicht van voorraadwijzigingen.

Mogelijkheden voor voorraadcontrole

Controleer en begrijp snel eventuele voorraadafwijkingen met de voorraadrapportages en overzichten met historische weergaven. 3BM maakt inzichtelijk en herleidbaar wie wat heeft gedaan. Dit is gemakkelijk wanneer veel gebruikers voorraadwijzigingen aanbrengen doormiddel van bijvoorbeeld goedereninslag, overboekingen, voorraadcorrecties, goederenontvangst en natuurlijk verzending. Daarnaast bieden de dashboards snelle inzichten in de performance.

Elke voorraadmutatie wordt bijgehouden door gebruiker en tijdstempel, waardoor je gemakkelijk eventuele problemen met bestellingen of magazijnmedewerkers kunt onderzoeken. 3BM maakt het gemakkelijk om je de gegevens te bezorgen die je nodig hebt om de juiste actie te ondernemen.

Aangepaste facturen en pakbonnen

Ontwerp meerdere document lay-outs zodat je het perfecte document meestuurt met al je zendingen, met de 3BM fulfilment software kun je ze per gedefinieerde ordersoort helemaal naar wens inrichten.

Verschillende verpakkings- en verzendactiviteiten

Grotere magazijnen hebben verpakken en verzenden soms als separate activiteiten binnen het magazijn. Zendingen die uit het magazijn van het bedrijf vertrekken, kunnen dagen voor vertrek in dozen worden verpakt en op specifieke locaties worden opgeslagen. Voor bedrijven die de verschillende verpakkingsfasen willen volgen, biedt 3BM deze functionaliteit zodat bedrijven de nauwkeurigheid van de voorraadstatus te allen tijde kunnen inzien.

Software integraties

3BM integreert rechtstreeks met verschillende platformen om ervoor te zorgen dat alle informatie tussen de verschillende systemen consistent blijft. 3BM synchroniseert informatie zoals inkooporders, verkoopfacturen, klanten en leveranciersinformatie, zodat de financiële afdeling het huidige softwarepakket kan blijven gebruiken voor de boekhouding en dubbele invoer van gegevens voorkomt.

Promotieartikelen bijvoegen

3BM beschikt over een functie die het mogelijk maakt om van op orderniveau tot op artikelniveau, structureel of voor een bepaalde periode flyers en/of promomateriaal bij te voegen. Heb je een tijdelijke actie omtrent een event? Wil je klanten blij maken met een extra artikel omdat deze de THT-datum naderen en daarom niet meer verkoopbaar zijn? Of wil je gewoon structureel een item bij al je orders voegen met bijvoorbeeld een kortingscode voor bij een volgende bestelling? Het wordt allemaal mogelijk met deze functie in de 3BM fulfilment software. 

Geautomatiseerde ordersynchronisatie

3BM synchroniseert automatisch je verschillende SKU’s over alle kanalen waarop je verkoopt. We integreren met de toonaangevende storefronts om je voorraad- en bestelgegevens in realtime te synchroniseren. Als je op zoek bent naar een efficiënte multichannel software voor voorraadbeheer van Magento en andere storefronts, dan is de fulfilment software van 3BM de juiste keuze.

Effectief voorraadbeheer met bundel SKU's

Met 3BM kun je unieke SKU's aan je producten toewijzen, zodat je ze efficiënt kunt volgen. We bieden ook probleemloos beheer voor bundels en samenstellingen - een belangrijke functie die veel verkopers zouden willen hebben in hun Magento voorraadbeheer software.

Order management

Zodra klanten je producten op Magento kopen, verschijnen je bestellingen in de 3BM back-end. Je beheert al je verkooporders vanaf één punt en kunt daarnaast de prestaties van je producten ook in realtime volgen.

Eenvoudig verkopen via meerdere storefronts

Als je op meerdere websites verkoopt, dan zal 3BM je een glimlach bezorgen. Met 3BM kun je verkooporders voor alle webshops op één plek beheren en (FIFO) verwerken.

Beheer je Magento voorraad effectief

Als je producten via Magento verkoopt, helpt 3BM je bij het beheren van je magazijn en het optimaal verwerken van bestellingen. Als online verkoper met meerdere kanalen betekent het beheren van je voorraad en magazijn effectief centralisatie van voorraadbeheer voor meerdere magazijnen, automatisering van magazijnactiviteiten en synchronisatie van je voorraad in meerdere online winkels, waaronder Lightspeed, WooCommerce, Bol.com en Shopify.

Noch spreadsheets, noch boekhoudsoftware zijn ontworpen om een ​​magazijn te beheren en zullen de groei van je bedrijf slechts tot op zekere hoogte ondersteunen. Je wilt je eigen succes toch niet in de weg staan? 3BM is een modern systeem voor webshops en fulfilmentbedrijven.

Om de toewijzing van voorraad te optimaliseren, moeten je bedrijven over goede informatie en gegevens over inkoop- en verkoopinformatie beschikken. Op deze manier kunt je voorraadoverdrachten naar verschillende locaties plannen en uitvoeren en ervoor zorgen dat je het meeste uit je voorraad haalt.

Vraag een demo aan

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.