Optimaliseer je voorraadbeheer en orderverwerking

PrestaShop fulfilment software

PrestaShop voorraadbeheer en orderbeheer
Wanneer je PrestaShop gebruikt om online te verkopen, biedt 3BM je eenvoudige tools om order- en voorraad gerelateerde zaken te automatiseren en te centraliseren. Verkopen in meer dan één PrestaShop of via meerdere kanalen? Geen probleem. Synchroniseer ze in 3BM om back-end bewerkingen te versnellen.

Automatische voorraadupdate
3BM automatiseert het updateproces van je beschikbare voorraad, zodat je geen potentiële bestellingen kwijtraakt. Stel dat je een verkoop doet in jePrestaShop webshop, zal 3BM onmiddellijk de voorraadniveaus in je winkel en op alle andere kanalen die je hebt geïntegreerd met 3BM aanpassen.

Werkt de bestelstatus bij
Na de eerste synchronisatie importeert 3BM automatisch bestellingen zodra deze in je PrestaShop webshop zijn geplaatst. Bovendien worden wijzigingen in de bestelstatus en verzendinformatie zoals de track & trace realtime naar je PrestaShop account gestuurd, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van je orders.

Krachtige winkelanalyses en rapportages
De PrestaShop integratie geeft je een duidelijk overzicht van al je voorraad- en verkoopgegevens. Dit stelt je in staat om betere en weloverwogen zakelijke beslissingen te nemen. Met een naar voorkeur in te richten dashboard en verschillende rapportages die beschikbaar zijn in 3BM kun je eenvoudig je best en slechtst presterende verkoopkanalen volgen.

Vraag een demo aan

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Volledige controle over de voorraad in het magazijn

Voorraadbeheer

Voor ieder bedrijf met een magazijn is het belangrijk om het voorraadbeheer goed op orde te hebben. De software van 3BM digitaliseert het voorraadproces en geeft u volledige controle over de voorraad voor alle verkoopkanalen en voor meerdere magazijnen.

Altijd inzicht in de actuele voorraad en locaties in het magazijn. Directe synchronisatie met de webshop(s) zodat er geen reserveringen ontstaan. Optimaliseer je voorraadniveaus door direct inzicht in de te leveren producten, huidige voorraad en openstaande inkooporders.

Digitaliseer het magazijn middels inslag en goederenbeweging via handscanners. Maak gebruik van de goederenplaatsingsregels op basis van ruimte en type locatie.

Optimaliseer het pick en pack proces en bespaar kosten

Digitaal Picking & Packing

De snelgroeiende online retailmarkt vraagt om een efficiënte orderverwerking. Bedrijven met meerdere webshops en fulfilmentbedrijven kunnen het gehele proces van verzenden optimaliseren en volledig digitaliseren.

  • Verwerk meer orders per dag door gebruik te maken van verschillende orderpick strategieën: multi item, single item en single piece.
  • Middels looplijnen wordt de orderpicking geoptimaliseerd. Dit resulteert in kortere doorlooptijden bij het orderpicken en efficiënt inzetten van personeel.
  • Door orderpicking en packing volledig te digitaliseren wordt de foutmarge verkleind.
  • Bespaar op papier doordat er geen orderpick lijsten nodig zijn.

Direct verzenden met de geintegreerde verzendmethodes

Verzending

De 3BM WMS oplossing beschikt over diverse gekoppelde verzendmethoden om uw pakketten altijd op de meest efficiente manier op bestemming te krijgen: in binnen én buitenland. Het pakket wordt direct voorgemeld bij de vervoerder via de geintegreerde API koppelingen.

Stuur de klanten een track en trace mail in eigen huisstijl om ze te informeren over de status van hun bestelling.

Haal de vervoerdersstatus van het pakket op, zodat u volledig zicht hebt op de locatie van de zending tijdens het transport.

Lees meer over de voordelen van de 3BM WMS oplossingen

3BM Warehouse Management

Meer informatie over onze koppelingen?

Direct contact?

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.