Koppel Lightspeed aan jouw magazijn voor optimaal voorraadbeheer en orderpicking

Beheer je voorraad met de 3BM WMS koppeling voor jouw Lightspeed shop

 

Voorraad- en orderbeheer op Lightspeed
Met de 3BM WMS koppeling voor Lightspeed heeft u de mogelijkheid om meerdere Lightspeed webshops vanuit één interface te synchroniseren en te beheren.

Hierdoor kunt u uren aan inspanningen besparen die u zou besteden aan het handmatig uitvoeren van back-end taken.

Automatiseer voorraadbeheer
Met de 3BM Lightspeed integratie heeft u altijd en overal realtime inzicht in uw voorraad. Zodra een bestelling is ontvangen in het WMS systeem, wordt de voorraad automatisch bijgewerkt op alle verkoopkanalen die in het account zijn geïntegreerd.

Ken je bestsellers
De Lightspeed integratie biedt u analytische functies waarmee u doormiddel van het dashboard en diverse geautomatiseerde of handmatig te generen rapportages inzicht krijgt in uw best verkopende artikelen en de prestaties van het artikel per verkoopkanaal. Als u de productprestaties kent, kunt u slimme beslissingen nemen.

Versterk de klantrelatie
Door een gecentraliseerd systeem aan te bieden en al uw bestelgegevens realtime te kunnen raadplegen, kunt u onmiddellijk informatie opzoeken en weloverwogen beslissingen nemen. Als u uw klanten kunt helpen wanneer dat nodig is, zal dit u ook helpen de klantbeleving te optimaliseren.

Volledige controle over de voorraad in het magazijn

Voorraadbeheer

Voor ieder bedrijf met een magazijn is het belangrijk om het voorraadbeheer goed op orde te hebben. De software van 3BM digitaliseert het voorraadproces en geeft u volledige controle over de voorraad voor alle verkoopkanalen en voor meerdere magazijnen.

Altijd inzicht in de actuele voorraad en locaties in het magazijn. Directe synchronisatie met de webshop(s) zodat er geen reserveringen ontstaan. Optimaliseer je voorraadniveaus door direct inzicht in de te leveren producten, huidige voorraad en openstaande inkooporders.

Digitaliseer het magazijn middels inslag en goederenbeweging via handscanners. Maak gebruik van de goederenplaatsings regels op basis van ruimte en type locatie.

Optimaliseer het pick en pack proces en bespaar kosten

Digitaal Picking & Packing

De snelgroeiende online retailmarkt vraagt om een efficiënte orderverwerking. Bedrijven met meerdere webshops en fulfilmentbedrijven kunnen het gehele proces van verzenden optimaliseren en volledig digitaliseren.

  • Verwerk meer orders per dag door gebruik te maken van verschillende orderpick strategieën: multi item, single item en single piece.
  • Middels looplijnen wordt de orderpicking geoptimaliseerd. Dit resulteert in kortere doorlooptijden bij het orderpicken en efficiënt inzetten van personeel.
  • Door orderpicking en packing volledig te digitaliseren wordt de foutmarge verkleind.
  • Bespaar op papier doordat er geen orderpick lijsten nodig zijn.

Direct verzenden met de geintegreerde verzendmethodes

Verzending

De 3BM WMS oplossing beschikt over diverse gekoppelde verzendmethoden om uw pakketten altijd op de meest efficiente manier op bestemming te krijgen: in binnen én buitenland. Het pakket wordt direct voorgemeld bij de vervoerder via de geintegreerde API koppelingen.

Stuur de klanten een track en trace mail in eigen huisstijl om ze te informeren over de status van hun bestelling.

Haal de vervoerdersstatus van het pakket op, zodat u volledig zicht hebt op de locatie van de zending tijdens het transport.

Lees meer over de voordelen van de 3BM WMS oplossingen

3BM Warehouse Management

Meer informatie over de 3BM webshop koppelingen

Direct contact?

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.