Koppel WooCommerce aan een eigen magazijn en optimaliseer je voorraadbeheer en orderpicking

WooCommerce voorraadbeheer via 3BM WMS koppeling

WooCommerce voorraadbeheer en orderbeheer
Elimineer de rompslomp van handmatige invoer en ervaar de eenvoudige en productieve oplossing voor voorraad- en orderbeheer voor je WooCommerce webshop door deze te integreren met 3BM.

Automatiseer prijsupdates
De WooCommerce integratie werkt automatisch prijs- en voorraadwijzigingen bij in je webshop wanneer er een wijziging wordt aangebracht in 3BM. Doordat je gegevens niet meer handmatig hoeft in te voeren, kun je kostbare tijd besparen.

Directe update van de bestelstatus
Verschillende updates van de bestelstatus in 3BM worden automatisch in je WooCommerce webshop getoond. Hiermee kun je slimmere uitvoeringsbeslissingen nemen om de klantervaring te optimaliseren.

Analyseer je winkelsituatie
Krijg inzicht in alle gegevens van je winkel met de rapportage- en analysefuncties van 3BM. Maak van het giswerk verleden tijd en neem gefundeerde zakelijke beslissingen om het optimale uit je WooCommerce webshops te halen.

Vraag een demo aan

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Volledige controle over de voorraad in het magazijn

Voorraadbeheer

Voor ieder bedrijf met een magazijn is het belangrijk om het voorraadbeheer goed op orde te hebben. De software van 3BM digitaliseert het voorraadproces en geeft u volledige controle over de voorraad voor alle verkoopkanalen en voor meerdere magazijnen.

Altijd inzicht in de actuele voorraad en locaties in het magazijn. Directe synchronisatie met de webshop(s) zodat er geen reserveringen ontstaan. Optimaliseer je voorraadniveaus door direct inzicht in de te leveren producten, huidige voorraad en openstaande inkooporders.

Digitaliseer het magazijn middels inslag en goederenbeweging via handscanners. Maak gebruik van de goederenplaatsingsregels op basis van ruimte en type locatie.

Optimaliseer het pick en pack proces en bespaar kosten

Digitaal Picking & Packing

De snelgroeiende online retailmarkt vraagt om een efficiënte orderverwerking. Bedrijven met meerdere webshops en fulfilmentbedrijven kunnen het gehele proces van verzenden optimaliseren en volledig digitaliseren.

  • Verwerk meer orders per dag door gebruik te maken van verschillende orderpick strategieën: multi item, single item en single piece.
  • Middels looplijnen wordt de orderpicking geoptimaliseerd. Dit resulteert in kortere doorlooptijden bij het orderpicken en efficiënt inzetten van personeel.
  • Door orderpicking en packing volledig te digitaliseren wordt de foutmarge verkleind.
  • Bespaar op papier doordat er geen orderpick lijsten nodig zijn.

Direct verzenden met de geintegreerde verzendmethodes

Verzending

De 3BM WMS oplossing beschikt over diverse gekoppelde verzendmethoden om uw pakketten altijd op de meest efficiente manier op bestemming te krijgen: in binnen én buitenland. Het pakket wordt direct voorgemeld bij de vervoerder via de geintegreerde API koppelingen.

Stuur de klanten een track en trace mail in eigen huisstijl om ze te informeren over de status van hun bestelling.

Haal de vervoerdersstatus van het pakket op, zodat u volledig zicht hebt op de locatie van de zending tijdens het transport.

Lees meer over de voordelen van de 3BM WMS oplossingen

3BM Warehouse Management

Meer informatie over onze koppelingen

Direct contact?

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.