Koppel Shopify aan een eigen magazijn optimaliseer je magazijnprocessen

Shopify voorraadbeheer en orderpicking via de 3BM WMS koppeling

Shopify orders versturen vanuit uw eigen magazijn? Maak gebruik van de 3BM fulfilment koppeling met Shopify om uw orders snel te verwerken en uw magazijnprocessen te stroomlijnen.  

Shopify voorraadbeheer en orderbeheer software
3BM importeert alle bestellingen, producten en klanten vanuit uw Shopify webshop op één plek, zodat u zakelijke taken kunt automatiseren.


 

Waar u voorheen veel tijd kwijt was om uw Shopify orders en orders afkomstig van andere kanalen afzonderlijk te beheren, wordt dit proces nu volledig geautomatiseerd.

Voeg meerdere Shopify webshops toe
Voeg meerdere Shopify webshops toe en maak gebruik van gecentraliseerde voorraad om controle te krijgen. Wanneer u uw Shopify winkels verbindt, importeert 3BM producten, klanten en bestellingen om uw zakelijke taken te stroomlijnen.

Automatisch bijgewerkte voorraad
3BM haalt automatisch bestellingen op en werkt de actuele voorraadniveaus op Shopify en andere gekoppelde kanalen automatisch bij. Ook als u de voorraad bijwerkt in 3BM, wordt deze onmiddellijk bijgewerkt in Shopify.

Fulfil verkooporders
Met alle orders gesynchroniseerd in 3BM, kunt u de afhandeling van bestellingen stroomlijnen, waardoor scenario's met geannuleerde bestellingen verleden tijd zijn. Wijzigingen in de bestelstatus en zendingen worden evenals de track & trace automatisch bijgewerkt in Shopify.

Volledige controle over de voorraad in het magazijn

Voorraadbeheer

Voor ieder bedrijf met een magazijn is het belangrijk om het voorraadbeheer goed op orde te hebben. De software van 3BM digitaliseert het voorraadproces en geeft u volledige controle over de voorraad voor alle verkoopkanalen en voor meerdere magazijnen.

Altijd inzicht in de actuele voorraad en locaties in het magazijn. Directe synchronisatie met de webshop(s) zodat er geen reserveringen ontstaan. Optimaliseer je voorraadniveaus door direct inzicht in de te leveren producten, huidige voorraad en openstaande inkooporders.

Digitaliseer het magazijn middels inslag en goederenbeweging via handscanners. Maak gebruik van de goederenplaatsings regels op basis van ruimte en type locatie.

Optimaliseer het pick en pack proces en bespaar kosten

Digitaal Picking & Packing

De snelgroeiende online retailmarkt vraagt om een efficiënte orderverwerking. Bedrijven met meerdere webshops en fulfilmentbedrijven kunnen het gehele proces van verzenden optimaliseren en volledig digitaliseren.

  • Verwerk meer orders per dag door gebruik te maken van verschillende orderpick strategieën: multi item, single item en single piece.
  • Middels looplijnen wordt de orderpicking geoptimaliseerd. Dit resulteert in kortere doorlooptijden bij het orderpicken en efficiënt inzetten van personeel.
  • Door orderpicking en packing volledig te digitaliseren wordt de foutmarge verkleind.
  • Bespaar op papier doordat er geen orderpick lijsten nodig zijn.

Direct verzenden met de geintegreerde verzendmethodes

Verzending

De 3BM WMS oplossing beschikt over diverse gekoppelde verzendmethoden om uw pakketten altijd op de meest efficiente manier op bestemming te krijgen: in binnen én buitenland. Het pakket wordt direct voorgemeld bij de vervoerder via de geintegreerde API koppelingen.

Stuur de klanten een track en trace mail in eigen huisstijl om ze te informeren over de status van hun bestelling.

Haal de vervoerdersstatus van het pakket op, zodat u volledig zicht hebt op de locatie van de zending tijdens het transport.

Lees meer over de voordelen van de 3BM WMS oplossingen

3BM Warehouse Management

Meer weten over onze koppelingen?

Direct contact?

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.