Optimaliseer je voorraadbeheer en orderverwerking

Foodl fulfilment software

Foodl voorraadbeheer en orderbeheer
Wanneer je Foodl gebruikt om online te verkopen, biedt 3BM je eenvoudige tools om order- en voorraad gerelateerde zaken te automatiseren en te centraliseren. Verkopen in meer dan één Foodl of via meerdere kanalen? Geen probleem. Synchroniseer ze in 3BM om back-end bewerkingen te versnellen.

Automatische voorraadupdate
3BM automatiseert het updateproces van je beschikbare voorraad, zodat je geen potentiële bestellingen kwijtraakt. Stel dat je een verkoop doet in je Foodl webshop, zal 3BM onmiddellijk de voorraadniveaus in je winkel en op alle andere kanalen die je hebt geïntegreerd met 3BM aanpassen.

Werkt de bestelstatus bij
Na de eerste synchronisatie importeert 3BM automatisch bestellingen zodra deze in je Foodl webshop zijn geplaatst. Bovendien worden wijzigingen in de bestelstatus en verzendinformatie zoals de track & trace realtime naar je Foodl account gestuurd, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van je orders.

Krachtige winkelanalyses en rapportages
De Foodl integratie geeft je een duidelijk overzicht van al je voorraad- en verkoopgegevens. Dit stelt je in staat om betere en weloverwogen zakelijke beslissingen te nemen. Met een naar voorkeur in te richten dashboard en verschillende rapportages die beschikbaar zijn in 3BM kun je eenvoudig je best en slechtst presterende verkoopkanalen volgen.

Vraag een demo aan

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.