Mijnwebwinkel koppelen aan een eigen magazijn voor optimaal voorraadbeheer en orderbeheer

Mijnwebwinkel voorraadbeheer met de 3BM WMS koppeling

Mijnwebwinkel voorraadbeheer en orderbeheer software
De integratie van Mijnwebwinkel met 3BM helpt om alle order- en voorraad gerelateerde taken te centraliseren. De Mijnwebwinkel integratie van 3BM importeert gegevens uit je webshop, zodat je via de cloudbased fulfilment software overal en altijd belangrijke back-end taken kunt uitvoeren.

Centraliseer de voorraad van je winkel
Met de Mijnwebwinkel voorraadbeheer software van 3BM kun je meerdere verkoopkanalen synchroniseren in één 3BM account. 
Ook wanneer je een nieuwe verkoop doet, worden de voorraadniveaus automatisch bijgewerkt via al je geïntegreerde kanalen.

Realtime ordersynchronisatie
Zodra je je webshop hebt geïntegreerd, haalt 3BM automatisch verkooporders op uit je webshopomgeving, zodat je bestellingen snel en efficiënt kunt verwerken en verzenden. Op deze manier mis je geen potentiële verkoopkansen op al je verbonden kanalen.

Verkrijg nauwkeurige winkelanalyses
De Mijnwebwinkel integratie van 3BM biedt je realtime informatie via het dashboard en diverse geautomatiseerde of handmatig te genereren rapportages, die ervoor zorgen dat je altijd inzicht heeft in onder meer de prestaties en aandacht heeft voor verschillende actiepunten. Met al je winkelgegevens in de cloudbased fulfilment software, heb je direct toegang tot verschillende informatie en kun je slimme beslissingen nemen. 

Vraag een demo aan

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Volledige controle over de voorraad in het magazijn

Voorraadbeheer

Voor ieder bedrijf met een magazijn is het belangrijk om het voorraadbeheer goed op orde te hebben. De software van 3BM digitaliseert het voorraadproces en geeft u volledige controle over de voorraad voor alle verkoopkanalen en voor meerdere magazijnen.

Altijd inzicht in de actuele voorraad en locaties in het magazijn. Directe synchronisatie met de webshop(s) zodat er geen reserveringen ontstaan. Optimaliseer je voorraadniveaus door direct inzicht in de te leveren producten, huidige voorraad en openstaande inkooporders.

Digitaliseer het magazijn middels inslag en goederenbeweging via handscanners. Maak gebruik van de goederenplaatsingsregels op basis van ruimte en type locatie.

Optimaliseer het pick en pack proces en bespaar kosten

Digitaal Picking & Packing

De snelgroeiende online retailmarkt vraagt om een efficiënte orderverwerking. Bedrijven met meerdere webshops en fulfilmentbedrijven kunnen het gehele proces van verzenden optimaliseren en volledig digitaliseren.

  • Verwerk meer orders per dag door gebruik te maken van verschillende orderpick strategieën: multi item, single item en single piece.
  • Middels looplijnen wordt de orderpicking geoptimaliseerd. Dit resulteert in kortere doorlooptijden bij het orderpicken en efficiënt inzetten van personeel.
  • Door orderpicking en packing volledig te digitaliseren wordt de foutmarge verkleind.
  • Bespaar op papier doordat er geen orderpick lijsten nodig zijn.

Direct verzenden met de geintegreerde verzendmethodes

Verzending

De 3BM WMS oplossing beschikt over diverse gekoppelde verzendmethoden om uw pakketten altijd op de meest efficiente manier op bestemming te krijgen: in binnen én buitenland. Het pakket wordt direct voorgemeld bij de vervoerder via de geintegreerde API koppelingen.

Stuur de klanten een track en trace mail in eigen huisstijl om ze te informeren over de status van hun bestelling.

Haal de vervoerdersstatus van het pakket op, zodat u volledig zicht hebt op de locatie van de zending tijdens het transport.

Lees meer over de voordelen van de 3BM WMS oplossingen

3BM Warehouse Management

Meer weten over onze koppelingen?

Direct contact?

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.