Klantmanagement, Planningssoftware, Voorraadbeheer

Alphatron Security

Voor de dagelijkse bedrijfsvoering maakte Alphatron Security gebruik van verouderde ERP-software. Dit had een nadelig effect op de efficiency en een goede stroomlijning van het bedrijfsproces. In de zoektocht naar nieuwe software vonden ze vooral bedrijven met standaardoplossingen. Bij 3BM is de aanpak anders. Op basis van de vraag wordt de ERP-software flexibel ingericht. Deze aanpak sluit aan bij de vraag van Alphatron Security naar gebruikersvriendelijke ERP-software waar iedereen mee kan werken.  

  • Klant Bert van Gils

  • Bedrijf Alphatron Security

  • Locatie Zevenbergen

Aanvang Project

Voor de dagelijkse bedrijfsvoering maakte Alphatron Security gebruik van verouderde ERP-software. Dit had een nadelig effect op de efficiency en een goede stroomlijning van het bedrijfsproces. In de zoektocht naar nieuwe software vonden ze vooral bedrijven met standaardoplossingen. Bij 3BM is de aanpak anders. Op basis van de vraag wordt de ERP-software flexibel ingericht. Deze aanpak sluit aan bij de vraag van Alpatron Security naar gebruikersvriendelijke ERP-software waar iedereen mee kan werken.  

Uitdagingen

Oplossing
Voor de inrichting van ERP-software luisteren we goed naar de vraag van de klant en vertalen deze naar praktische en haalbare oplossingen. De software moet zo ingericht zijn dat het werkbaar is en tijd bespaart. Hierdoor kunnen onze klanten zich richten op de core business. Voor Alphatron Security hebben we een inventarisatie van de bestaande software en de wensen in kaart gebracht. Op basis van deze informatie hebben we een voorstel gedaan en de software ontwikkeld. Tot op de dag van vandaag is het bedrijf zeer tevreden en ondervinden ze dagelijks vele voordelen van de nieuwe ERP-software.

Voordelen

  • Beter zicht op de planning en de inzet van personeel
  • Het gehele proces van order tot facturatie is geautomatiseerd waardoor dit veel tijd bespaart.

Koppeling

Planningssoftware
Voor organisaties die veel medewerkers in de buitendienst hebben werken, is het van belang om realtime inzicht te hebben in de planning. Op basis van ERP software (Enterprise Resource Planning) kan 3BM een volledig geautomatiseerd systeem hiervoor inrichten.

De software automatiseert en verbindt bedrijfsprocessen binnen de organisatie. Alle gegevens worden opgeslagen in een centrale database, waardoor ze altijd voor iedere medewerker inzichtelijk zijn. Deze tool zorgt voor een hogere productiviteit binnen de organisatie. Daarnaast is de cloud applicatie gemakkelijk benaderbaar door medewerkers met een app en uit te breiden met verschillende functionaliteiten waaronder orderscherm, dashboard, grafische planning en kaartweergave. De inrichting hiervan is altijd op basis van wensen van de klant.

Software op maat
laten maken?

Direct contact?

Wij helpen u graag

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.