Fulfilment, Voorraadbeheer

PUPS | Pick-Up, Pack & Send

PUPS is in 2016 gestart als pakket pick-up service waarbij klanten hun (verpakte- of onverpakte) bestellingen konden laten ophalen voor verzending. Het bedrijf heeft haar dienstverlening uitgebreid met full service fulfilment. Hierbij zorgt PUPS voor de logistieke afhandeling van (webshop) orders inclusief het voorraadbeheer.

  • Klant Stephan Broeders

  • Bedrijf PUPS fulfilment

  • Locatie Breda

Aanvang Project

PUPS is in 2016 gestart als pakket pick-up service waarbij klanten hun (verpakte- of onverpakte) bestellingen konden laten ophalen voor verzending. Het bedrijf heeft haar dienstverlening uitgebreid met full service fulfilment. Hierbij zorgt PUPS voor de logistieke afhandeling van (webshop) orders inclusief het voorraadbeheer.

Eén van de klanten van PUPS zocht naar een oplossing voor producten met een ‘tenminste houdbaarheid tot’ datum. De producten die het eerste richting houdbaarheidsdatum gaan, moesten als eerste gepickt worden voor de bestellingen. 3BM heeft de oplossing.

Uitdagingen

Oplossing
3BM heeft hiervoor een geautomatiseerd systeem ontwikkeld. Het systeem biedt de mogelijkheid om producten met een korte houdbaarheidsdatum als eerste te selecteren. Hierdoor ontstaat er geen of weinig incourante voorraad.

Stephan Broeders is uiterst tevreden over deze oplossing: “We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. De oplossing die uiteindelijk tot stand is gekomen is voor veel meer van onze klanten interessant. Daarmee kunnen we als bedrijf toegevoegde waarde bieden.”

Koppeling

Voorraadbeheer
Voor ieder bedrijf met een magazijn is het belangrijk om het voorraadbeheer goed op orde te hebben. De software van 3BM digitaliseert het voorraadproces en geeft u volledig inzicht. Effectief beheer van voorraad biedt vele voordelen.

  • Beheer: Altijd inzicht in de bestaande voorraad.
  • Voldoende capaciteit: Mogelijkheid om tijdig de voorraad aan te vullen.
  • Classificatie: Gevaarlijke stoffen vastleggen en documenteren.
  • Houdbaarheid: Overzicht voorraad producten met THT-datum en verloop.
  • Papierloos: door het gebruik van scannerapparatuur.

Software op maat
laten maken?

Direct contact?

Wij helpen u graag

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.