Fulfilment, Voorraadbeheer, Warehouse management

Deals Company

Deals Company BV is een bedrijf dat bestaat uit meerdere online beddenshops gespecialiseerd in de verkoop van boxsprings. De boxsprings zijn opgebouwd uit meerdere componenten, matrassen boxen, hoofdbord en pootjes, dit alles in verschillende maten en kleuren. Om onze voorraad positie en leverbetrouwbaarheid te verbeteren zijn wij gaan werken met de 3BM fulfilment oplossing.

  • Bedrijf Deals Company BV

  • Locatie Waalwijk

Aanvang Project

De orderstroom komt uit diverse webshops binnen en werd op basis van geprinte leverbonnen gepickt. Er was geen duidelijk zicht op de voorraadpositie en er was veel nazorg op onvolledige leveringen.

3BM heeft de webshops gekoppeld zodat de orders centraal beheerd worden in de 3BM fulfilment oplossing. In het magazijn hebben we alle producten van een barcode en locatie voorzien en deze informatie in 3BM vastgelegd. Er is een koppeling met de planning gemaakt om de uitgaande orders te managen. Op basis van de planning worden de te leveren boxsprings met handscanners gepickt. Bij het laden van de bussen vindt er een uitslagscan plaats van de boxsprings om er zeker te van zijn dat alle producten voor een klant in de bus zitten. Bij aflevering van de boxspring wordt bij de klant een afleverscan gedaan als laatste controle.

Koppeling

Deals Company maakt gebruik van verschillende webshop platformen, de webshops zijn allemaal gekoppeld en de orders komen centraal binnen in het warehouse systeem. De verkoopartikelen worden, met behulp van een artikel samenstelling, uitgesplitst naar gestandaardiseerde voorraadhoudende componenten.

Resultaat project

Samen met de 3BM fulfilment oplossing heeft Deals Company grip gekregen op de voorraadpositie, inzicht gekregen in de benodigde voorraad en het complete order verwerkingsproces kwalitatief naar een hoog niveau getild. Dit alles zorgt voor meer controle op het hele proces in het warehouse waardoor de voorraadpositie is verlaagd. De problemen bij aflevering zijn nagenoeg verdwenen waardoor uiteindelijk de klanten tevredenheid toe is genomen.

Software op maat
laten maken?

Direct contact?

Wij helpen u graag

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.