Klantmanagement, Planningssoftware

Installatiebedrijf D.M. Suijkerbuijk & Zn. B.V.

De firma Suijkerbuijk stond eind 2019 voor de beslissing, of doorgaan met de huidige softwareleverancier, die een vergaande upgrade wilde doorvoeren en deze hoge kosten wilde verhalen op haar gebruikers zonder extra functionaliteit, of zoeken naar iets anders. Het werd het tweede!

  • Bedrijf Installatiebedrijf D.M. Suijkerbuijk & Zn. B.V.

  • Locatie Roosendaal

Aanvang Project

In de installatiebranche wordt veelal nog gewerkt met papieren orderbonnen richting klant en daardoor veel administratief werk ‘op kantoor’. De zaterdagen waren geen vrije dagen meer.

Ook deze modernisering werd direct doorgevoerd met het in gebruik nemen van de ‘Installatie software’ van 3BM.  De buitendienst medewerkers werden uitgerust met tablets en de papieren orderbon verdween. De communicatie werd teruggebracht van bellen, mailen en notities maken naar alles via de digitale planning.

Uitdagingen

In nauw overleg en met zeer korte lijntjes werd er in ‘no time’ een conversie doorgevoerd van het oude systeem naar het nieuwe platform van 3BM en kon er in januari 2020 gestart worden met de nieuwe applicatie.  Aangestuurd door een dashboard ipv stapels orderbonnen werd er binnen enkele maanden een grote slag gemaakt voor de toekomst.

Koppeling

Middels de volledige integratie van alle administratieve stromen en door het gebruik maken van de planningssoftware is de controle volledig terug. De boekhouding is op orde en er wordt tijd uitgespaard.  Het weekend is weer vrij. Mission Accomplished.

Software op maat
laten maken?

Direct contact?

Wij helpen u graag

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.