Fulfilment, Voorraadbeheer, Warehouse management

Trendzone

Trendzone is een bedrijf dat online meerdere merken voert op het gebied van accessoires voor allerhande elektronica apparatuur. Essentieel voor Trendzone is het snelle verwerken van de orders zodat er binnen 24 uur geleverd kan worden.

  • Bedrijf Trendzone

  • Locatie Nieuw-Vennep

Aanvang Project

De orderstroom komt uit diverse webshops binnen en werd op basis van downloads in excel gepickt. Er was geen locatie en voorraad beheer en er was geen directe koppeling met de vervoerders.

Koppeling

3BM heeft de webshops gekoppeld zodat de orders centraal beheerd worden in de 3BM fulfilment oplossing. In het magazijn zijn alle locatie voorzien van een barcode. De verschillende soorten orders worden op type en merk gesplitst zodat de orderpicking geoptimaliseerd wordt. Voor de verzending wordt er rechtstreeks met de vervoerders gekoppeld zodat de verzendlabels direct geprint kunnen worden. Voorraad, orderstatus en verzendinformatie wordt naar de webshop teruggekoppeld.

Resultaat project

Samen met de 3BM fulfilment oplossing heeft Trendzone grip gekregen op de voorraadpositie en is het complete order verwerkingsproces onder controle gekomen. Trendzone heeft oplossing die meegroeit met het bedrijf.

Software op maat
laten maken?

Direct contact?

Wij helpen u graag

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.