Fulfilment, Voorraadbeheer, Warehouse management

Webshoporders.nl

Webshoporders.nl verleent fulfilmentdiensten toegankelijk voor starters en kleine websites. Samenwerking met Webshoporders.nl geeft u als webshopwinkelier de mogelijkheid voor uitbesteding van uw standaard fulfilment handelingen voor een vaste All-In prijs.

  • Bedrijf Webshoporders.nl

  • Locatie Soest

Aanvang Project

Webshoporders.nl heeft klanten van diverse webshopplatformen. De orders van deze webshops worden allemaal verzameld en centraal verwerkt. Deze fulfilment processen zijn geautomatiseerd zodat het voorraadbeheer en de leveringen efficiënt verlopen. Om alle facetten van de fulfilment te beheren is een betrouwbare ICT-partner van groot belang. Daarom werkt Webshoporders.nl met 3BM.

Uitdagingen

De webshops worden gekoppeld om de orders direct binnen te halen zodat Webshoporders.nl ze kan verwerken.

De klanten van Webshoporders.nl hebben allemaal eigen specifieke kenmerken en wensen. De verscheidenheid aan webshops heeft flexibel in te stellen software nodig. Zo hebben de klanten de mogelijkheid om een eigen opgemaakte pakbon mee te sturen en kan er een track & trace mail in huisstijl worden gestuurd. Er is terugkoppeling van track & trace informatie en indien gewenst wordt de voorraad in de shops bijgewerkt.

Koppeling

Fulfilment
Steeds meer aankopen worden online gedaan waardoor het aantal webshops de afgelopen jaren is toegenomen. Een goede opvolging van deze online bestellingen is essentieel. Voor deze bedrijven heeft 3BM een tool ontwikkeld voor de orderverwerking en het voorraadbeheer. Afhankelijk van het aantal orders en de gewenste functionaliteiten wordt deze applicatie op maat ingericht. Deze tool is geschikt voor kleine- en grotere webshops en biedt als voordeel dat het proces, van order tot verzending, volledig is geautomatiseerd. Hierdoor bespaart het tijd, zorgt het voor een snellere afhandeling en tevreden klanten.

Van order tot verzending

  • Beheer bestelling: Beheer de online bestellingen in een efficiënt orderbeheersysteem.
  • Tracking: Volg de bestelling gedurende het hele traject.
  • Verzendintegraties: Mogelijkheid om pakket aan te bieden bij verschillende vervoerders.
  • Facturatie: Integratie met CRM en automatisch financiële verwerking.
  • Voorraadbeheer: Controle voorraadniveau en verwerking order door koppeling met magazijn.
  • Retouren: Verwerken retouren en koppeling webshop.
  • Performance: Realtime inzage in rapportage en dashboard.

Software op maat
laten maken?

Direct contact?

Wij helpen u graag

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.