Online magazijn software voor optimale orderverwerking en voorraadbeheer

Centraal platform voor orderverwerking
en magazijnbeheer

Steeds meer aankopen worden online gedaan waardoor het aantal webshops de afgelopen jaren is toegenomen. Een goede opvolging van deze online bestellingen is essentieel. Dat kan met de 3BM fulfilment software.

Een belangrijk onderdeel van de logistiek en bijbehorende opslag is de IT-koppeling en fulfilment software. De logistieke verbinding tussen de webshop, het Warehouse Management Systeem, de verschillende vervoerders en de berichtgeving naar de consument zijn van cruciaal belang.

De fulfilment software hoort naadloos met het webshop platform geïntegreerd te zijn. 3BM heeft koppelingen beschikbaar voor diverse platforms en marktplaatsen en zorgt voor een feilloze integratie maar nog belangrijker voor een gestroomlijnd proces vanaf het plaatsen van de bestelling tot het afleverbewijs en een tevreden consument. Naast de koppeling tussen de webshop en het Warehouse Management Systeem zijn er ook koppelingen met diverse marktplaatsen. Er kan onderscheid worden gemaakt tussen de binnenkomende webshop orders en orders van marktplaatsen als bijvoorbeeld Bol.com. We denken zoveel mogelijk mee met de wat de klantwensen zijn.

De online fulfilment software van 3BM optimaliseert onder andere het orderpickproces. Verschillende orders worden samengevoegd in het orderpickproces zodat er zo effeciënt mogelijk gepickt wordt. Dit zorgt voor kortere doorlooptijden bij het orderpicken en het efficiënt inzetten van personeel.

Door de diversiteit aan webshops die van de 3BM fulfilment software gebruik maken is de oplossing uitgegroeid tot een pakket met zeer geavanceerde functionaliteiten en mogelijkheden. Afhankelijk van het aantal orders en de gewenste functionaliteiten wordt de applicatie op maat ingericht. De 3BM fulfilment software is geschikt voor kleine- en grotere webshops en biedt als voordeel dat het proces, van order tot verzending, volledig is geautomatiseerd. Hierdoor bespaart het tijd, zorgt het voor een snellere afhandeling en uiteindelijk tevreden klanten.

Van order tot verzending

 • Beheer bestelling: Beheer de online bestellingen in een efficiënt orderbeheersysteem.
 • Tracking: Volg de bestelling gedurende het hele traject.
 • Verzendintegraties: Mogelijkheid om pakketten aan te bieden bij verschillende vervoerders.
 • Facturatie: automatisch financiële verwerking.
 • Voorraadbeheer: Inslag goederen, controle voorraadniveau en (fifo) verwerking order door koppeling met magazijn.
 • Retouren: Verwerken retouren en koppeling webshop.
 • Performance: Realtime inzage in rapportage en dashboard.

Meer weten over de mogelijkheden van onze fulfilment software oplossingen en de IT-koppeling? Neem dan contact met ons op of plan een demo.

Beheer uw voorraad met behulp van handscanners

Het beheren van de voorraad wordt volledig digitaal gedaan met behulp van handscanners. Het volledige proces van inslag en uitslag wordt papierloos.

De inslag van goederen wordt met handscanners ondersteund. De handscanner geeft aan waar de goederen geplaatst moeten worden. Ter bevestiging wordt de locatie gescand en de voorraad geboekt.

Bij orderpicking wordt de orderpicker naar de juiste locatie gestuurd en moet het aantal gepakte artikelen scannen ter controle. Door het voorraadproces volledig te digitaliseren is het voorraad verloop van de producten direct online te volgen en zorgen de ingebouwde controles voor een betrouwbare voorraad.

Fulfilment software op maat voor webshops

Afhankelijk van het aantal orders en de gewenste functionaliteiten wordt de fulfilment software op maat ingericht. Deze tool is geschikt voor kleine- en grotere webshops en biedt als voordeel dat het proces, van order tot verzending, volledig is geautomatiseerd. Hierdoor bespaart het tijd, zorgt het voor een snellere afhandeling en tevreden klanten.

Software van order tot verzending:

 • Beheer bestelling: Beheer de online bestellingen in een efficiënt orderbeheersysteem.
 • Tracking: Volg de bestelling gedurende het hele traject.
 • Verzendintegraties: Mogelijkheid om pakket aan te bieden bij verschillende vervoerders.
 • Facturatie: Integratie met CRM en automatisch financiële verwerking.
 • Voorraadbeheer: Controle voorraadniveau en verwerking order door koppeling met magazijn.
 • Retouren: Verwerken retouren en koppeling webshop.
 • Performance: Realtime inzage in rapportage en dashboard.

WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Fulfilment Oplossingen

Meer weten over
fulfilment software?

Direct contact?

Vraag nu uw Fulfilment demo aan!

left
right

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.