bottom blok background top blok background

3BM IT-Solutions heeft kennis van diverse vormen software

Functionele bouwblokken, bij 3BM betaalt u enkel voor dat wat u nodig heeft

Er zijn ontelbare softwarepakketten te koop. Vaak bieden ze slechts een oplossing voor een enkel facet van de totale bedrijfsvoering. Het is zelden precies dat wat u nodig heeft en zeker de grotere pakketten zoals SAP vereisen zware hardware, veel consultancykosten en heel veel kennis om er goed mee te kunnen werken. Dat kan ook anders! Dat moet anders, zo vinden wij bij 3BM.

Wij zijn in 1997 begonnen met het ontwikkelen van toegankelijke, betaalbare maatwerksoftware. Basisfunctionaliteit verpakt in bouwblokken - enkel dat wat voor u van toepassing is - die op elkaar gestapeld de totale bedrijfsvoering van een organisatie maximaal ondersteunen. Volgens dit principe voegen wij keer op keer - op verzoek van onze klanten en door te kijken wat er tegenwoordig technisch allemaal nog meer mogelijk is (én wat wettelijk vereist is) - functionaliteit toe.

Onze software, voor bijvoorbeeld lead- en orderprocessing, invoicing en warehousing is los toepasbaar maar grijpt stapelend logisch in elkaar. Bovendien is het door ons te koppelen aan bestaande systemen. 3BM staat voor functionaliteit en flexibiliteit.

3BM software draait lokaal op uw eigen server, of als SaaS-oplossing op onze servers. Aan u de keus.

bottom blok background top blok background bottom blok background